Snitele de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2013 | 6043 vizualizari

 

Sunt tare bune,si fragede :)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • faina(cat sa fie o compozitie mai groasa)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se spala pieptii de pui,apoi se taie in fasii subtiri,se sareaza si se pipereaza.Se face compozitia:ouale sa bat bine cu un tel para pana devin spuma,apoi se adauga laptele,faina(cat sa fie un aluat mai gros ca de clatite) si dupa gust sare si piper,iar la final praful de copt( pentru ca aluatul sa fie mai pufos si sa creasca).Fasiile de piept se trec prin aceasta compozitie si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cat si reci alaturi de o salata de cruditati.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lia_ 1

10.11.2013, 05:59

facem si noi la 3-4 zile obligat. la voi nu se gaseste pesmet, nu?

Ligia Bxl 1

11.11.2013, 15:46

Lia se gaseste pesmet dar eu nu prea folosesc ptr ca le vreau mai fine,nu crocante

babi5 1

29.11.2014, 13:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc