Snitele de soia

de Ina in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 31437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de soia pentru snitele
  • 150 ml bere
  • 5-6 linguri cu faina
  • pesmet
  • delikat
  • foi de dafin
  • piper
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Intr-o oala punem la fiert 2 litri cu apa, delikat, piper si doua foi de dafin. Cufundam bucatile de soia in apa si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic. Cand sunt fierte, scoatem bucatile de soia din apa, le lasam sa se raceasca putin si le presam bine in maini, cu ajutorul unui prosop ( de hartie sau material textil ), pentru a elimina cat mai multa apa din ele.


Bucatile de snitel, scurse bine de apa, le cufundam rapid intr-un sos obtinut prin amestecarea berii cu faina, apoi le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei de palmier, la foc potrivit. Le scoatem pe un prosop de hartie, pentru eliminarea surplusului de ulei.


Obtinem astfel snitele de soia gustoase si crocante, tocmai bune pentru zilele de post.


 

TIPS-URI

1

Snitelele ies mult mai gustoase daca le fierbem in apa cu condimente, decat daca adaugam condimentele dupa fierbere

2

daca apa este bine scursa, snitelele se vor pastra crocante  si a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Ina 1

26.11.2010, 18:12

Sylvia, am papat si la tine si pe la alte fete.... la mine-i timpul limitat, iar lenea e maaaare!!!!!!! Multumesc de invitatie. Pot sa vin cu Costel?

Panacris 1

25.11.2012, 11:51

Nu am mancat niciodata Dar la cum arata, le pun pe lista de probat!

MotanLaOale 1

25.11.2012, 13:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post