Snitele de soia

de Ina in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 29695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de soia pentru snitele
  • 150 ml bere
  • 5-6 linguri cu faina
  • pesmet
  • delikat
  • foi de dafin
  • piper
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Intr-o oala punem la fiert 2 litri cu apa, delikat, piper si doua foi de dafin. Cufundam bucatile de soia in apa si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic. Cand sunt fierte, scoatem bucatile de soia din apa, le lasam sa se raceasca putin si le presam bine in maini, cu ajutorul unui prosop ( de hartie sau material textil ), pentru a elimina cat mai multa apa din ele.


Bucatile de snitel, scurse bine de apa, le cufundam rapid intr-un sos obtinut prin amestecarea berii cu faina, apoi le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei de palmier, la foc potrivit. Le scoatem pe un prosop de hartie, pentru eliminarea surplusului de ulei.


Obtinem astfel snitele de soia gustoase si crocante, tocmai bune pentru zilele de post.


 

TIPS-URI

1

Snitelele ies mult mai gustoase daca le fierbem in apa cu condimente, decat daca adaugam condimentele dupa fierbere

2

daca apa este bine scursa, snitelele se vor pastra crocante  si a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

26.11.2010, 18:12

Sylvia, am papat si la tine si pe la alte fete.... la mine-i timpul limitat, iar lenea e maaaare!!!!!!! Multumesc de invitatie. Pot sa vin cu Costel?

Panacris 1

25.11.2012, 11:51

Nu am mancat niciodata Dar la cum arata, le pun pe lista de probat!

MotanLaOale 1

25.11.2012, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pate de soia