Snitele de soia in sos de mustar

de Ina in Mancaruri de post, 20 Mar 2011 | 6458 vizualizari

 

Delicioase, pentru zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • snitele de soia ( 10 bucati)
  • 2 foi de dafin
  • delikat
  • mustar clasic
  • piper boabe
  • faina ( 2 linguri)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia in sos de mustar:

Fierbem snitelele de soia, cca 10 minute, in apa cu delikat, foi de dafin si boabe de piper. Cand s-au fiert le scurgem bine de apa si le presam in palme, folosindu-ne de prosoape de hartie pentru a elimina cat mai multa apa.


Sosul de mustar il amestecam cu 2 linguri de faina si un vf de cutit de sare sau delikat.


Snitelele scurse de apa le trecem prin sosul de mustar, apoi prin pesmet si le prajim in ulei incins.


Le putem servi simple, sau alaturi de un piure de cartofi ( eu am facut unul simplu, folosind zeama in care au fiert cartofii taiati cubulete, putin ulei si marar tocat, intrucat era o zi de post )


Pofta mare!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Ina 1

20.03.2011, 21:10

cine nu papa, nu stie ce pierde

mamaieelena 1

21.03.2011, 09:50

bune rau

RuxyRux 1

21.03.2011, 18:43

Ce bine arata Inaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pateu de soia