Hummus

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 1 Iul 2016 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • paprika afumata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa.


Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper.


Se transforma in pasta omogena, adaugand apa (in care a fost conservat nautul), daca este nevoie.


Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin si pudrat cu paprika afumata, pana la cateva zile.


Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:11

preferatul meu

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:44

Foarte bun, ador hummus-ul!

RuxyRux 1

04.08.2016, 23:30

Il ador! Arata fabulos draga mea! Vin la masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Hummus