Snitele din ficatei de pui

de MotanLaOale in Ficat, 13 Sep 2013 | 28726 vizualizari

 

Am vazut reteta la Oana si m-a tentat sa o fac. Sunt foarte bune, merita incercate.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 6 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • 50g parmezan (cascaval ras)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din ficatei de pui:

Ficateii se curata si se spala bine.


Se toaca marunt sau se sfarama cu furculita si se pun intr-un castron.


Ouale se bat bine, se amesteca cu faina si se pun peste ficatei.


Se pune pesmetul, cascavalul, sare, piper si se amesteca bine.


Se incinge o tigaie cu ulei in care sa vor pune snitalele la prajit.


Se ia cu lingura din compozitie, se pune in uleiul incins, se aplatizeaza putin si se presara deasupra putin pesmet.


Se intorc si pe partea cealalta si se prajesc pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc cu orice fel de garnitura si cu salata.


Sunt foarte bune si cu mujdei de usturoi.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Ficateii se pot tine in lapte o ora pentru a fi mai fragezi.

2

Preparati asa ficateii nu sar la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

MotanLaOale 1

19.09.2013, 08:08

mena29 1

20.09.2013, 09:36

Minunate!

MotanLaOale 1

20.09.2013, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Terina de ficat cu sos de afine