Snitele din ficatei de pui

de MotanLaOale in Ficat, 13 Sep 2013 | 43332 vizualizari

 

Am vazut reteta la Oana si m-a tentat sa o fac. Sunt foarte bune, merita incercate.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 6 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • 50g parmezan (cascaval ras)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din ficatei de pui:

Ficateii se curata si se spala bine.

Se toaca marunt sau se sfarama cu furculita si se pun intr-un castron.

Ouale se bat bine, se amesteca cu faina si se pun peste ficatei.

Se pune pesmetul, cascavalul, sare, piper si se amesteca bine.

Se incinge o tigaie cu ulei in care sa vor pune snitalele la prajit.

Se ia cu lingura din compozitie, se pune in uleiul incins, se aplatizeaza putin si se presara deasupra putin pesmet.

Se intorc si pe partea cealalta si se prajesc pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si cu salata.

Sunt foarte bune si cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Ficateii se pot tine in lapte o ora pentru a fi mai fragezi.

2

Preparati asa ficateii nu sar la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Terina de ficat cu sos de afine