Socata reteta bunicii

de Gherca Daniela in Bauturi, 7 Iun 2015 | 5413 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Foarte buna pentru zilele calduroase, rece si cu multa gheata!:x

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 3l apa
  • 3 lamai
  • 200g zahar
  • 4 flori de soc mai mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Punem o jumatate de litru de apa pe foc, iar cand este fierbinte stingem focul si adaugam zaharul, amestecam pana se topeste si apoi lasam la racit.

Intre timp stoarcem lamaile si spalam bine florile de soc.

Intr-un borcan punem apa racita, restul de apa, zeama de lamaie, florile de soc, punem si cojile de lamaie si acoperim cu o farfurioara.

Lasam socata 2-3 zile. Apoi o strecuram si o bagam la frigider.

O putem servi cu felii de lamaie si multa gheata. 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui zaharul cu miere sau orice alt indulcitor

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:55

Socata nu se poate refuza

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:05

Rocsi 1

08.06.2015, 19:31

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

ieri la 20:39

Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară

pe 21.06 la 16:31

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

pe 21.06 la 15:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii