Soia cu sos si legume(de post)

de alieli in Mancaruri de post, 24 Noi 2011 | 7068 vizualizari

 

Si pentru ca e post m-am gandit la ceva usor, gustos si sanatos ;)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr soia cuburi
  • 500-600 gr legume congelate( amestec mexican si legume pentru tigaie)
  • 1 ceapa
  • sos de tomate
  • condimente(busuioc, piper, sare, patrunjel, telina)
  • ardei iute(optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu sos si legume(de post):

Fierbi soia in apa cu delicat. O pui la scurs si apoi o presezi intr-un prosop ca sa absoarba apa din ea.


Separat faci un sos din 2-3 linguri sos de tomate, un pic de apa, condimente si ardei iute taiat marunt(daca vreti sa fie mai picant)


Intr-o tigaie pui putin ulei si calesti ceapa, cand aceasta e lucioasa pui un pic de boia apoi adaugi soia. Dupa ce soia a prins o culoare aurie punem sosul si lasam sa fiarba in sos circa 5-10 minute


Intr-o alta tigaie punem putin ulei si legumele congelate peste care turnam foarte putina apa si punem capacul sa fiarba 2-3 minute inabusit apoi luam capacul lasam sa scada apa. Dupa ce a scazut apa condimentam legumele si lasam sa se caleasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu sos si legume(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

25.11.2011, 11:52

place

Cris2711 1

25.11.2011, 13:24

place

alieli 1

28.11.2011, 12:24

Multumesc pentru aprecieri Bine v-am regasit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din soia cu legume