Soleanca (ciorba ruseasca)

de AnyCostescu in Supe/Ciorbe, 11 Apr 2013 | 49611 vizualizari

 

Va mai amintiti in primele editi la Master Chef ,a venit o domnisorica din moldova (daca imi aminstesc bine) si a prezentat aceasta ciorba juratilor..de atunci ma tot bantuie gandul sa o fac si uite ca i-a venit randul..este senzationala zic eu..:) Bineinteles o puteti imbunatati dupa gustul vostru :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g afumatura( carnati,costita.kaizer...orice afumatura e bine primita)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 2 cartofi
  • 5 castraveti murati
  • o mana de masline
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 1 lingura suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soleanca (ciorba ruseasca):

Ceapa ,morcovul si telina, se curata si se taie marunt..Se pun la calit in putin ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari. se pun peste legume..si se calesc impreuna 2 minute..Se adauga afumatura si castravetii taiati bucati si se amesteca totul..Punem si maslinele si acoperim cu apa...


lasam sa fiarba pana legumele sunt gata...apoi adaugam sare, piper daca mai este nevoie..


La sfarsit punem o lingura de suc de rosii si patrunjelul tocat...mai lasam sa dea un cllocot si oprim focul...


se serveste fierbinte cu smantana:) \Mie imi place la nebunie combinatia dintre castraveti murati ,masline si afumatura...


Incercati cu incredere:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Soleanca (ciorba ruseasca)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:45

Da...am vazut si eu...cred ca e grozava!

deyutzky 1

12.04.2013, 06:47

arata foarte bine merita incercata!

Vladut Ilie 1

02.01.2018, 12:00

Am gătit această soleancă și a ieșit excelent încă din prima încercare. De atunci revin mereu aici. Vă mulțumesc, poftă bună!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ruseasca