Supa cu taitei de casa

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2010 | 4983 vizualizari

 

nelipsita din casa noastra, daca ar fi dupa mine a-si manca zilnic!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne de pui
  • 2 bucati oua
  • 3-4 kilograme apa
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 50 grame telina
  • 1 bucata ardei rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • pt taitei
  •  1 ou
  •  faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei de casa:

incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ruleaza foaia si se taie in fasi subtirele. Se pun taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.



Se toaca sau se rad legumele si se calesc putin in ulei cat sa se inmoaie dupa care se toarna peste supa de pui si se continua fierberea pana ce carnea se desprinde dupa os iar legumele sunt fierte, se adauga taiteii si se mai fierbe inca vreo 3-4 min. Se stinge focul se adauga verdeata; marar, patrunjel si leustean tocate matunt, se sareaza dupa gust si se mai adauga un ou batut bine cu putina supa, se acopera si se lasa sa se racoreasca .



Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

16.02.2010, 20:56

Si eu , si eu , dar nu stiu sa fac taitei de casa Multumesc pentru reteta ! Arata foarte bine supa ! Am eu o mare amatoare de supa si cred ca o fac fericita cat de curand.

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:52

O singura data am mancat ciorba cu taitei de casa, dar a fost atat de buna ca si acum imi aduc aminte si parca simt gustul! Suuuper!

ionela2682 1

19.02.2010, 10:41

vai dar ce este asa greu sa faci niste taitei ou si faina atat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste de gris