Supa cu taitei de casa

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2010 | 5422 vizualizari

 

nelipsita din casa noastra, daca ar fi dupa mine a-si manca zilnic!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne de pui
  • 2 bucati oua
  • 3-4 kilograme apa
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 50 grame telina
  • 1 bucata ardei rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • pt taitei
  •  1 ou
  •  faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei de casa:

incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ruleaza foaia si se taie in fasi subtirele. Se pun taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.



Se toaca sau se rad legumele si se calesc putin in ulei cat sa se inmoaie dupa care se toarna peste supa de pui si se continua fierberea pana ce carnea se desprinde dupa os iar legumele sunt fierte, se adauga taiteii si se mai fierbe inca vreo 3-4 min. Se stinge focul se adauga verdeata; marar, patrunjel si leustean tocate matunt, se sareaza dupa gust si se mai adauga un ou batut bine cu putina supa, se acopera si se lasa sa se racoreasca .



Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

16.02.2010, 20:56

Si eu , si eu , dar nu stiu sa fac taitei de casa Multumesc pentru reteta ! Arata foarte bine supa ! Am eu o mare amatoare de supa si cred ca o fac fericita cat de curand.

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:52

O singura data am mancat ciorba cu taitei de casa, dar a fost atat de buna ca si acum imi aduc aminte si parca simt gustul! Suuuper!

ionela2682 1

19.02.2010, 10:41

vai dar ce este asa greu sa faci niste taitei ou si faina atat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa wonton cu fructe de mare