Somn cu legume en papillote - la Multicooker

de mihaelar63 in Peste, 21 Feb 2015 | 7028 vizualizari

 

M-am gandit sa-i dau cucului proba de lucru .,sa vad cum se descurca la peste . Norocul lui, a trecut testul :d . Despre gatirea ,, en papillote '' am mai scris eu in introducerea retetei acesteia : http://www.bucataras.ro/retete/salau-en-papillote-cu-mozzarela-si-cimbrisor-60564.html .... Si serviti fara grija este dietetic !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr trunchi de somn
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare
  • 500 gr legume : rondele de dovlecel, ardei iute si morcov, ardei rosu ,codite de ceapa verde
  • Aveti nevoie de o bucata mare de hartie de copt .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn cu legume en papillote - la Multicooker:

  1. Bucata de somn se spala si se fac cu ajutorul cutitului increstaturi oblice pe ambele parti la distante de cate 2 cm .Se sareaza si se introduc in crestaturi felii de usturoi curatat.
  2. Toate legumele feliate se amesteca cu putin ulei de masline , sare si oregano .
  3. Se aseazape o hartie de copt rondelele de morcov si dovlecel , urmeaza pestele iar deasupra puneti ardeii si ceapa . Impachetati folia rasucind si colturile .
  4. Puneti pachetul in vasul aparatului Multicooker Philips . Conectati aparatul la curent .Setati cu ajutorul butonului Meniu -functia Bake + setati butonul Temperature-la 120 + timpul de preparare-Cooking Time la 30 minute + actionarea butonului Start .
  5. Chiar daca nu  sunteti atenti la terminarea programului se va semnaliza acustic si pe urma intra automat pe programul de mentinere la cald-Warm .
  6. La servire decorati cu codite de ceapa verde ,praz sau verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn cu legume en papillote - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor