Somn cu naut si spanac

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 3437 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 4 x file de somn, a cate 150 gr
  • 2 lingurite piper negru macinat
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita paprika
  • coaja rasa si sucul de la 2 lamai
  • 1 lingura ulei de maslinePentru naut
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 100 ml zeama de supa de legume
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn cu naut si spanac:

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr-un singur strat.Presara deaupura piperul, sarea, paprika, coaja rasa de lamaie si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute pana cand s-a facut.

Intre timp incinge o tigaie si adauga uleiul de masline.Caleste usturoiul 2-3 minute, avand grija sa nu se arda.Adauga nautul si zeama de supa de legume si lasa-le 5 minute.Adauga spanacul si mai lasa pe foc 5 minute.Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust si mai lasa-le pe foc 2-3 minute.

Serveste somnul cu naut si spanac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn cu naut si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:46

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac si somon