Somn cu naut si spanac

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 4 x file de somn, a cate 150 gr
  • 2 lingurite piper negru macinat
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita paprika
  • coaja rasa si sucul de la 2 lamai
  • 1 lingura ulei de maslinePentru naut
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 100 ml zeama de supa de legume
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn cu naut si spanac:

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr-un singur strat.Presara deaupura piperul, sarea, paprika, coaja rasa de lamaie si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute pana cand s-a facut.

Intre timp incinge o tigaie si adauga uleiul de masline.Caleste usturoiul 2-3 minute, avand grija sa nu se arda.Adauga nautul si zeama de supa de legume si lasa-le 5 minute.Adauga spanacul si mai lasa pe foc 5 minute.Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust si mai lasa-le pe foc 2-3 minute.

Serveste somnul cu naut si spanac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn cu naut si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:46

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac si somon