Somn la cuptor cu lamaie!

de Panacris in Peste, 3 Dec 2011 | 7644 vizualizari

 

Usor si delicios!

 

INGREDIENTE

  • somn de captura 3 bucati
  • lamaie 2 bucati
  • ulei de masline 25 ml.
  • sare iodata, piper macinat alb
  • vin alb sec 100 ml
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn la cuptor cu lamaie!:

Somnul se curata de intestine, se freaca cu un burete aspru pentru a se indeparta negreala de pe piele, el nu are solzi. Se taie capul, care se va folosi ulterior la ciorba de peste. Se freaca trunchiul de peste cu ulei de masline, sare si piper, se pun felii de lamaie in burta lui si pe deasupra si se pune la cuptor ptr cca. 20 de minute. Dupa ce s/a rumenit un pic se toarna vinul si se mai lasa pana se evapora vinul. Se serveste cu cartofi natur presara cu verdeata si stropiti cu unt topit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn la cuptor cu lamaie!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinuta 1

03.12.2011, 18:13

Rocsi 1

03.12.2011, 18:59

multe bunatati..

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:08

bun rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste