Somon cu sos de struguri

de ianculubita in Somon, 25 Noi 2013 | 3212 vizualizari

 

Un preparat delicios care merge chiar si pentru musafiri in zile de sarbatoare

 

INGREDIENTE

  • rondele de somon
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
  • piper
  • 5 linguri smantana
  • 1 cana cu boabe de struguri in doua culori
  • 100 g pastai fideluta
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • 1 ceasca nuca macinata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de struguri:

Pestele spalat, uscat,condimentat, il tavalim prin nuca macinata, apoi il punem in tava cu hartie de copt, unsa cu unt si-l tinem la cuptor 20 minute;


Intr-o tigaie punem smantana, sare, piper si boabele de struguri taiate in jumatati daca sunt mari si lasam la foc mic cateva minute; In alta tigaie cu 50 g unt, punem fasolea care a fost fiarta in prealabil, usturoiul taiat foarte marunt si porumbul iar dupa cateva minute oprim focul


Servim pe farfurie peste,alaturi pastai iar deasupra sosul de struguri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

25.11.2013, 16:56

interesant, cred ca are un gust acrisor, perfect in combinatie cu somonul

ianculubita 1

25.11.2013, 17:34

Laura,gustul nu e chiar acrisor,avand in vedere ca strugurii sunt destul de dulci;merita incercat

Rocsi 1

25.11.2013, 19:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon roz Italiano