Somon glazurat la grill

de RuxyRux in Somon, 8 Oct 2015 | 1389 vizualizari

 

O bunatate... va recomand reteta e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de file de somon
  • 2 linguri mustar de Dijon cu boabe mari
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura plina de miere
  • 2 lingurite otet de Modena
  • sare roz himalayana
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat la grill:

Somonul se spala se scurge si se pune pe el lamaie si putina sare.


Se prepara glazura : se amesteca mustarul, cu o lingurita de zeama de lamaie, cu uleiul de masline, cu putina sare si cu mierea, apoi cu otetul de Modena.


In tava se pune un pat de sare mai gros putin, se asaza pe el pestele cu partea solzoasa in jos, se unge bine cu glazura de mustar si se pune la cuptorul incins, pana aproape se gateste complet.


Eu am un program de grill unde l-am mai lasat 12 minute pana s-a gatit complet.


L-am mancat alaturi de piure de cartofi deliciosi si salata de sfecla....yamyyyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MOKUSKA 1

09.10.2015, 20:01

asta si eu o sa incerc cat de curand

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:06

Mihaela...ce simpatica esti....al meu are 11 ani si ceva ))) ia zi al tau e mai vechi? )))))))))))) Dar sincer nu l-as da pe unul nou pentru ca-l iubesc ))asa cum este antic .vechi si de demult! )

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:07

Moku scumpo...te astept cu impresii...multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.