Somon in crusta de branza

de RuxyRux in Somon, 30 Noi 2011 | 5116 vizualizari

 

Papa bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de somon proaspat
  • 5 linguri de ulei de masline
  • sare
  • curry( o jumatate de lingurita)
  • zeama de la o lamaie mare
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 3-4 linguri de iaurt
  • 200 gr branza feta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de branza:

Punem 3 linguri de ulei in tava si asezam somonul.


Preparam din iaurt, zeama de la o lamaie, 2 linguri ulei de masline, usturoi, sare si curry un sos pe care il turnam peste somon si il ungem bine.


Radem branza feta si o asezam peste peste, incercand sa acoperim bine astfel incat sa se formeze o crusta.


Dam la cuptor pentru 40-45 de minute.


Eu l-am servit cu garnitura de cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor si o portie generoasa de salata de varza dulce.


Garantat delicios!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

01.12.2011, 14:04

Multumesc tare mult....chiar a iesit delicios

bettyC 1

09.12.2011, 23:43

mmmm ce bine arata

bettyC 1

09.12.2011, 23:44

la FAVO ruxy rux

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartar cu somon afumat