Somon la gratar cu legume (tablou)

de amalia01 in Somon, 25 Mar 2018 | 2072 vizualizari

 

Daca tot este dezlegare la peste m-am gandit sa ma joc putin.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc somon
  • condimente Garam Masala
  • putin piper alb
  • ulei aromatizat cu ierburi de Provence 
  • legume
  • 2 lingurite unt
  • 50 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu legume (tablou):

Somonul il speli sub jet de apa rece, il usuci si il condimentezi. Intre timp incingi gratarul si pui legumele la wok impreuna cu apa. Pulverizezi uleiul pe suprafata somonului si il asezi pe gratar, lasandu-l 2 minute. Pulverizezi din nou ulei si intorci pe cealalta parte. Adaugi untul peste legume, precum si condimente, dupa gust. Cand pestele si legumele sunt gata asezi totul pe farfurie si savurezi.   P.S. Eu m-am jucat putin...

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu legume (tablou)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

25.03.2018, 18:41

Rocsi 1

25.03.2018, 20:37

Ce frumos ai asezat totul in farfurie!

dantes 1

31.03.2018, 09:47

Frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Burger de somon