Somon si couscous

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 1518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file somon cu piele, fara oase
  • 75 grame couscous
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1 dovlecel mic, taiat batoane
  • 70 grame sugar snaps (mazare pastai)
  • 1 chili, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • o mana patrunjel proaspat tocat
  • sare/piper/ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon si couscous:

Se hidrateaza couscousul in apa fierbinte pentru 3 minute.


Se presara sare si piper pe bucata de somon si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la prajit intr-o tigaie fierbinte, cu partea cu piele in jos. Dupa cateva minute se intorace si se adauga dovlecelul, chili si sugar snaps de jur imprejur si se lasa la prajit 2 minute.


Se amesteca rosiile cu couscousul, sucul de lamaie, putin ulei de masline, sare, piper si patrunjelul.


Se scoate somonul pe o farfurie, iar in tigaie se adauga mixul de couscous. Se amesteca bine, se adauga somonul inapoi in tigaie, se acopera, se da focul la mare si se lasa 1 minut.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si couscous" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

14.09.2015, 11:49

Daca e mancare cu peste sau alte "pescarii", e de mine! Buuuun!

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:02

Gicuta69 1

14.09.2015, 14:17

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu somon la cuptor