Sorbet de piersici

de Criss in Dulciuri, 22 Iul 2015 | 3232 vizualizari

 

Numai bun pe canicula ;)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 
  • 6 piersici
  • 5-6 linguri zahar (sau dupa gust)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • frunze de menta (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de piersici:

Piersicile se decojesc, se pun intr-un bol, se adauga zeama de lamaie, zaharul si optional cateva frunzulite de menta. Daca nu va place menta, puteti sa n-o adaugati decat la decor. ;) Cu un blender vertical se mixeaza piersicile pana rezulta un fel de piure. Piureul obtinut, pus intr-o caserola de plastic, se pune in congelator pentru 3-4 ore, timp in care se mai scoate vasul din cand in cand si se amesteca sorbetul pentru a sparge acele de gheata.  Delicios si racoritor. Pacat ca nu am o lingura speciala pentru inghetata, ar fi aratat mai bine sub forma de globuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de piersici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Profiterol