Sorbet de piersici

de Criss in Dulciuri, 22 Iul 2015 | 573 vizualizari

 

Numai bun pe canicula ;)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 
  • 6 piersici
  • 5-6 linguri zahar (sau dupa gust)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • frunze de menta (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de piersici:

Piersicile se decojesc, se pun intr-un bol, se adauga zeama de lamaie, zaharul si optional cateva frunzulite de menta. Daca nu va place menta, puteti sa n-o adaugati decat la decor. ;) Cu un blender vertical se mixeaza piersicile pana rezulta un fel de piure. Piureul obtinut, pus intr-o caserola de plastic, se pune in congelator pentru 3-4 ore, timp in care se mai scoate vasul din cand in cand si se amesteca sorbetul pentru a sparge acele de gheata. Delicios si racoritor. Pacat ca nu am o lingura speciala pentru inghetata, ar fi aratat mai bine sub forma de globuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

24.07.2015, 13:16

Delicios!

Ksenya 1

24.07.2015, 18:55

bun sorbet!

CarmenBlue 1

27.07.2015, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si piersici