Sorici in saramura

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 54324 vizualizari

 

Sorici delicios pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 800
  • 3 rulouri sorici
  • 4-5 citiva catei de usturoi
  • apa
  • 40 gr de sare la litrul de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorici in saramura:

Se verifica soriciul sa fie curatat de par si i se mai ia din grasime cu cutitul, dar nu toata. Lasati un strat de 2-3 mm de grasime. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se pune in borcan impreuna cu celelalte ingrediente si se da 3-4 zile la frigider. Veti obtine astfel un sorici gustos si moale, numai bun de pus la un aperitiv de Craciun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici in saramura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

claudiaO 1

11.12.2013, 17:52

si eu tot asa il fac si e o bunatate

Geanina87 1

12.12.2013, 18:43

papabundetot 1

22.12.2013, 09:29

mmm ce bunatate!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou festiv, pentru revelion