Sos alb pentru peste

de RuxyRux in Pt. peste, 11 Ian 2011 | 29025 vizualizari

 

Un sos grozav, care insoteste foarte bine gratarul de peste...si te face sa te lingi pe degete,,,da daaa....reteta personala.

 

INGREDIENTE

  • 175 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 6 linguri smantana
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita plina de mustar
  • piper
  • un praf sare dupa gust
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb pentru peste:

Faina o amestecam intr-un vas cu 25 ml lapte si apoi adaugam smantana.


Untul in topim intr-o tigaie, adaugam si ghimbirul, apoi mustarul...apoi lingura cu lingura compozitia de smantana, saram, piperam, si lasam 5 minute sa fiarba. Adaugam si zeama de lamaie si mai lasam cinci minute. Turnam apoi si laptele amestecand bine sa subtiem sosul. Mai lasam doua trei minute si stingem focul. Il servim dupa dorinta. Are o culoare placuta si un gust foarte aromat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb pentru peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

lia maria 1

24.01.2011, 12:54

elena1988 1

10.02.2011, 15:54

bun, bun

RuxyRux 1

10.02.2011, 16:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos pt chiftelute de peste marinate