Sos Besciamella

de brunetica in Sosuri, 20 Oct 2011 | 4860 vizualizari

 

un sos simplu de facut , se utilizeaza la paste , la lasagne.

 

INGREDIENTE

  • 100 g.faina , 
  • 100 g. unt ,
  • 1 litru lapte ,
  • sare , 
  • nucsoara rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Besciamella:

Intr-o oala topim untul, adaugam faina si lasam cateva minunte amestecand continuu, pentru a evita cocoloasele. Dupa ce ati obtinut o crema spre culoarea nucsoarei adaugati laptele caldut, amestecand cu telul. Lasati oala la foc mic pina incepe a fierbe, adaugati sare si un pic de nucsoara rasa.


Amestecati si acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba sosul de besciamella la foc mic pentru 15 minunte amestecand din cand in cand.


Pofta buna !!!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Besciamella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

20.10.2011, 20:47

bun

LUK 1

21.10.2011, 08:15

exact

brunetica 1

04.11.2011, 16:46

multumesc fetelor si va trimit cate un pupic la fiecare rocsi , alinutzica , miuta , sufletista , luk

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel