Sos cald de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 2077 vizualizari

 

e vineri si vroiam ceva de post cu conopida ..............si a iasit o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida (am luat una foarte mare)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 dinti de usturoi
  • 1 cana lapte de soia
  •  linguri de amidon
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cald de conopida:

Se desface buchetele conopida si se fierbe in apa cu sare(sau la aburi)


Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei la fel si usturoiul se calesc impreuna 5 minute apoi se pune conopida fiarta si se amesteca bine cu ceapa se lasa sa se caleasca putin impreuna 5 minute ,apoi se zdrobeste bine cu badidora


Laptele de soia se amesteca cu amidonul si apoi se pune peste conopida pisata se lasa sa fiarba 5 minute toate impreuna ,se adauga sare si piper alb la final iar sosul e gata,merge grozav de bine cu o salata de rosii cu ceapa............


O mancare usoara si foarte buna pentru zilele de post atat calda cat si rece


Sincer am pus si rece pe paine si e grozava ,cu rosii,ardei..............

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cald de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

05.06.2010, 22:37

Mie-mi place conopida asa ca ma pot servi pe saturate

nadina73 1

07.06.2010, 01:12

da mena cu incredere cat doresti

mariac 1

08.06.2010, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida