SOS DE CAPSUNI

de Roda in Sosuri, 17 Iun 2009 | 10361 vizualizari

 

Se poate pastra o saptamana in frigider si o luna in congelator.Este excelent pe langa o prajitura cu branza ,tort de ciocolata, budinca de orez, budinca de gris, budinca de paine, cu inghetata sau frisca.

 

INGREDIENTE

  • 570g.capsuni proaspete sau congelate,
  • 65g.zahar,
  • sucul unei lamai;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOS DE CAPSUNI:

1.Se spala capsunile si se pun la scurs intr-un strecurator de plastic.

2.Se pun capsunile in blender si se mixeaza.Se adauga zaharul si se amesteca bine pana ce zaharul se dizolva.Se gusta si , daca este necesar, se mai adauga zahar.Se adauga sucul de lamaie.

3.Se pastreaza in vas acoperit, timp de o saptamana.

Obs:Daca se folosesc capsuni congelate, atunci acestea se lasa sa se decongeleze, la temperatura bucatariei ,si se procedeaza la fel  ca si cu capsunile proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "SOS DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de merişoare