SOS DE CAPSUNI

de Roda in Sosuri, 17 Iun 2009 | 5223 vizualizari

 

Se poate pastra o saptamana in frigider si o luna in congelator.Este excelent pe langa o prajitura cu branza ,tort de ciocolata, budinca de orez, budinca de gris, budinca de paine, cu inghetata sau frisca.

 

INGREDIENTE

  • 570g.capsuni proaspete sau congelate,
  • 65g.zahar,
  • sucul unei lamai;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOS DE CAPSUNI:

1.Se spala capsunile si se pun la scurs intr-un strecurator de plastic.


2.Se pun capsunile in blender si se mixeaza.Se adauga zaharul si se amesteca bine pana ce zaharul se dizolva.Se gusta si , daca este necesar, se mai adauga zahar.Se adauga sucul de lamaie.


3.Se pastreaza in vas acoperit, timp de o saptamana.


Obs:Daca se folosesc capsuni congelate, atunci acestea se lasa sa se decongeleze, la temperatura bucatariei ,si se procedeaza la fel ca si cu capsunile proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SOS DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Sos de merişoare