Sos de gogosari colorati

de aziz in Sosuri, 9 Dec 2010 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un gogosar rosu
  • un gogosar galben
  • o ceapa
  • usturoi(dupa preferinta)
  • rosii (eu am pus chery cam 300 gr)
  • pasta de tomate jumatate de cutie
  • sare piper
  • o lingura de zahar 
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de gogosari colorati:

se taie pestisori legumele si se pun la prajit in putin ulei .punem capacul pe oala sa se inabuseasca legumele dupa care luam capacul si lasam pina se caramelizeaza ;apoi se adauga pasta de tomate impreuna cu un pahar de apa calda .se adauga condimentele si se mai lasa sa dea citeva clocote.se poate servi cu carne de orice fel ,cu oua fierte,cu paste....sau cu ce va place:)) si pentru cine nu are copiii poate adauga putina pasta de ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de gogosari colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

10.12.2010, 20:51

Inca nu am reusit c furculitele dar sigur reusesc fetele, tare imi place reteta

aziz 1

10.12.2010, 21:01

da-le in colo de furci mai sylvia cei ce intra si lasa un comment stiu ca o fac din suflet si restul nu conteaza

lia maria 1

24.12.2010, 10:21

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana