Sos de gogosari colorati

de aziz in Sosuri, 9 Dec 2010 | 4993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un gogosar rosu
  • un gogosar galben
  • o ceapa
  • usturoi(dupa preferinta)
  • rosii (eu am pus chery cam 300 gr)
  • pasta de tomate jumatate de cutie
  • sare piper
  • o lingura de zahar 
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de gogosari colorati:

se taie pestisori legumele si se pun la prajit in putin ulei .punem capacul pe oala sa se inabuseasca legumele dupa care luam capacul si lasam pina se caramelizeaza ;apoi se adauga pasta de tomate impreuna cu un pahar de apa calda .se adauga condimentele si se mai lasa sa dea citeva clocote.se poate servi cu carne de orice fel ,cu oua fierte,cu paste....sau cu ce va place:)) si pentru cine nu are copiii poate adauga putina pasta de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de gogosari colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

10.12.2010, 20:51

Inca nu am reusit c furculitele dar sigur reusesc fetele, tare imi place reteta

aziz 1

10.12.2010, 21:01

da-le in colo de furci mai sylvia cei ce intra si lasa un comment stiu ca o fac din suflet si restul nu conteaza

lia maria 1

24.12.2010, 10:21

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu usturoi verde