Sos de gutui

de MotanLaOale in Sosuri, 5 Ian 2013 | 7791 vizualizari

 

Sosurile de fructe dulci sunt o garnitura pentru fripturi sau se consuma cu rasol! Sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 gutui
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de gutui:

Gutuile se spala bine, se taie felii, se scoate miezul lemnos si se taie cubulete.

Se pune la fiert cu o lingura de ulei 20-25 minute.

Se pune zaharul si sare dupa gust.

Se adauga smantana si faina dizolvata in putina apa si se mai fierbe 5 minute amestecand continuu.

Se mai gusta de zahar si sare si este gata.

Este foarte buna cu friptura sau cu rasol.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

09.01.2013, 00:07

Panacris 1

09.01.2013, 20:12

Bun,bun!

MotanLaOale 1

09.01.2013, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L