Sos de marar

de lia maria in Clasice, 2 Iun 2010 | 21166 vizualizari

 

Miezul de la cartofii umpluti, l-am pus la steamer pentru 20’ si am servit cu sos de marar si carne fiarta de cocos.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura de faina
  • 1lingura ulei
  • 250g lapte
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de marar:

Tocam mararul marunt. Punem uleiul intro cratita, lasam sa se incinga, adaugam faina si amestecam,2-3’ cu atentie sa nu se arda, apoi stingem cu laptele. Amestecam incontinuu sa nu se faca cocolose, adaugam mararul si sarea. Daca sosul este prea gros, mai subtiem cu putin lapte. Dupa 10’ sosul este gata.



Se serveste cu cartofi si carne fiarta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

anomisana 1

03.06.2010, 20:08

Draga Lia, sosul acesta este o nebunie. La reteta ta, am adaugat vreo doua linguri de smantana. Am ma pregatit cartofi noi marunti, fierti si apoi prajiti, si niste pulpite de pui la punga. Acum parca suntem niste robotei de cat am mancat. Bine ca nu suntem la cura de slabire.

lia maria 1

04.06.2010, 18:39

ma bucur ca ti-a placut anomisana

anomisana 1

07.06.2010, 20:19

Este putin spus mi-a placut. A fost o nebunie, iar sotul meu a lins farfuria, desi de obicei nu face asta. Desi initial s-a strambat cand l-a vazut si a intrebat cum putem manca asa ceva, soacra mea a gustat si ea, apoi a mancat, iar a doua zi m-a sunat sa-mi ceara reteta, sa faca si ea. 5 furculite de la noi, ca data trecuta am uitat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel