Sos tartar

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 20227 vizualizari

 

Serviti alaturi de chiftele sau fileuri de peste, fripte ori la cuptor ...

 

INGREDIENTE

  • 55 gr castraveciuri murati, scursi si tocati marunt
  • 2 linguri de capere, scurse si taiate marunt
  • 250 gr maioneza
  • 4 linguri de smintina groasa pentru batut
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura patrunjel frunze tocat marunt
  • 1 lingura arpagic proaspat
  • 2 lingurite de tarhon proaspat  tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar:

1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina

2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine

3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi

Variante: in loc de smintina puteti folosi brinza de vaci proaspata sau crema de brinza. de asemenea, puteti utiliza zeama de lamiie in loc de otet

Sfat: clateste caperele inainte de la folosi, daca-s in saramura

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki