Sos tartar

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 16781 vizualizari

 

Serviti alaturi de chiftele sau fileuri de peste, fripte ori la cuptor ...

 

INGREDIENTE

  • 55 gr castraveciuri murati, scursi si tocati marunt
  • 2 linguri de capere, scurse si taiate marunt
  • 250 gr maioneza
  • 4 linguri de smintina groasa pentru batut
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura patrunjel frunze tocat marunt
  • 1 lingura arpagic proaspat
  • 2 lingurite de tarhon proaspat  tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar:

1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina


2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine


3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi


Variante: in loc de smintina puteti folosi brinza de vaci proaspata sau crema de brinza. de asemenea, puteti utiliza zeama de lamiie in loc de otet


Sfat: clateste caperele inainte de la folosi, daca-s in saramura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ragù alla bolognese (Sos Bolognez)