Sos de rosii coapte cu usturoi

de Oana in Sosuri, 28 Iun 2009 | 20007 vizualizari

 

Iata o alternativa la clasicul mujdei de usturoi. Este un sos potrivit pentru fripturi sau legume la grill sau pane.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • o capatana mare de usturoi
  • sare
  • o cescuta cu apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii coapte cu usturoi:

Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat, sare si apa si se omogenizeaza bine.

Astazi ne-am gratarit cu Bucatarasu' si am pregatit o masa pe cinste, de ne-am lins toti pe boticuri :)))

Sosul a fost perfect langa dovleceii pane, puiul pe jar, ardeii copti si cartofii noi in folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii coapte cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Miha 1

28.06.2009, 23:51

Ador rosiile coapte! Sa va fie de bine masa!

Oana 1

28.06.2009, 23:58

Multumim!

Bucataras 1

29.06.2009, 23:13

si ioooooooooooo, iar alea din poza au fost delicioase. le-am mincat cu dovlecei pane

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos alb "Cristina"