Sos pesto rosu

de Bucataras in Pt. paste, 23 Mai 2009 | 11273 vizualizari

 

Sos cu busuioc, se prepara la rece ...

 

INGREDIENTE

  • 25 gr frunze proaspete de busuioc
  • 25 gr patrunjel proaspat frunze
  • 25 gr seminte de pin
  • 6 rosii uscate in ulei, scurse si strecurate
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 55 gr parmezan ras
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 - 3 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pesto rosu:

  1. Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena
  2. Adaugati parmezanul si condimentele si mai amestecati putin

Serviti sosul rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pesto rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pesto cu rosii uscate la soare si fistic