Sos Thousand Island

de adriana65 in Sosuri, 24 Apr 2012 | 4263 vizualizari

 

Cum vă spuneam în postul anterior, la Crispy din piept de pui am folosit Sosul Thousand Island pentru a savura baghetele de pui marinate în sos de iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 250 g maioneză
  • 1/2 ardei gras roșu tocat
  • 1 ceapă tocată fin
  • 1 castravecior murat tăiat mărunt
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 linguriță Sos Worcestershire
  • fulgi de ardei roșu iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Thousand Island:

Se amestecă toate ingredientele.


Se lasă o oră-două pentru a-și împrumuta aromele unele de la altele, după care se servește alături de fripturi de pui, cartofi prăjiți, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Thousand Island" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:23

iri_iri 1

24.04.2012, 21:08

interesant

Rocsi 1

24.04.2012, 21:46

fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Sos vanatoresc cu ceafa de porc