Sos tzatziki

de nadina73 in Sosuri, 19 Aug 2010 | 5359 vizualizari

 

Grecii obisnuiesc sa mananace la fiecare masa ,fie ca sos pentru diverse preparat fie ca si antreu si cu paine prajita
Sursahttp://www.divahair.ro/culinar/sosuri/sos_tzatziki

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete mari sau 2 mai mici
  • 350 ml iaurt
  • sare
  • ulei de masline 1 lingura
  • 4-5 dinti de usutroi
  • marar tocat
  • piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Castravetii se curata sau se lasa cu coaja si se rad ,dupa care se storc bine.


Catravetii rasi se amesteca bine cu uleiul de masline si iaurtul,se condimenteaza cu sare si piper,iar la final se pune mararul tocat.


Se lasa la rece 2 ore.


Este un sos grozav care merge pe orice..........pizza,carne,,,,,,,,,,,,friptura,peste


Noi am mancat cu crochete de peste...............au fost grozave

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

denisadenise 1

29.01.2011, 15:17

la tzatziki nu pui niciodata marar ci menta verde.nici o treaba mararul cu tzatziki.daca ai fost in Grecia si ai mancat tzatziki nu stiu unde ai simtit gustul de marar.

nadina73 1

31.01.2011, 00:54

Denisa iubita,in grecia nu am fost poate cand o sa merg iti voi spune,reteta nu e inventata de mine fiecare cu gusturile lui,e bine pe viitor de retinut

Bayram 1

12.06.2011, 01:46

Adevarul este ca nu am mancat niciodata cu marar, dar merita incercat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tzatziki