Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pe mine parca ma ia cu mila cand trebuie sa portionez inima . Poate de aceia nici nu prea mananc . In schimb baietii nu fac nazuri le place mult . Of ce sa fac daca vitelul a avut si inima .
Tineti inima in apa rece ca sa se traga sangele din ea.
Spalati ceapa si patrunjelul
Portionati inima felii si o puneti la prajit intr-o tigaie mare .
Adugati ceapa taiata marunt si carnatul chorizo .Adaugati vinul .
Cand inima este fiarta dati putina culoare cu boia si curcuma .
Sarati si presarati verdeata si ardei rosu pe deasupra .
Alaturat puneti garnitura preferata : orez , pireu , cus-cus sau mamaliguta .
1
Inima se sareaza doar la sfarsit pentru a-si pastra fragezimea .
2
Nu este nevoie de alte condimente , carnatul chorizo ii da gust si este suficient de picant .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult