Sote de morcovi cu mazare

de T I M E A in Mancaruri de legume, 19 Iun 2015 | 10354 vizualizari

COMENTARII (16)

Corinuta 1

19.06.2015, 20:19

ce bunatate!

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:19

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:20

arata grozav!

T I M E A 1

19.06.2015, 20:21

eu am scris 4 (copiat de pe blog) habar nu am de ce au mai aparut inca doi de 4 . Am modificat

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:22

am vazut, am modificat si eu

MotanLaOale 1

19.06.2015, 20:23

Catalina L 1

19.06.2015, 20:53

Rocsi 1

19.06.2015, 21:09

Panacris 1

19.06.2015, 21:15

Mi-ai adus aminte de prima mea garnitură savurată în Germanica, mazăre cu morcov babi, undeva în 1991. Până atunci mazărea o savuram doar fiartă, dreasă cu făină și smântână sau în supe

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 21:26

bun

Gicuta 1

19.06.2015, 22:30

Adele 1

19.06.2015, 22:33

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:14

Mancare sanatoasa ,bio-eco Culori frumoase

- Andreea - 1

20.06.2015, 00:53

mirela0911 1

21.06.2015, 14:30

E excelenta!

-Licurici- 1

28.06.2015, 19:53

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sote de morcovi cu piept de pui la temperatura joasa