Spaghete cu bacon

de Lau in Spaghete, 26 Mai 2017 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 250 g bacon
  • 100 g muschi afumat
  • 200 g telemea de vaca
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu bacon:

Fierbem spaghetele, conform instructiunilor de pe cutie.

Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam baconul, muschiul taiat felii si lasam sa se prajeasca, cat sa se rumeneasca putin, adaugam telemeaua taiata cuburi, condimente dupa gust. Amestecam si lasam cca. 2 minute, amestecand continuu.

Adaugam pastele scurse de apa si trecute pe sub un jet de apa rece, smantana, amestecam bine, mai lasam cca. 3 minute, pe foc.

Servim fierbinte si dupa preferinta, se poate adauga cascaval sau parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana