Spaghete cu carne tocata si cascaval

de delia64 in Spaghete, 9 Apr 2014 | 4359 vizualizari

 

Pastele sunt rapid si usor de gatit si pe placul celor dragi .

 

INGREDIENTE

  • 500gr. spaghete
  • 150 grame cascaval afumat
  • 4 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 400 gr. carne tocata amestec porc si vita
  • 3-4 linguri chetkap de casa
  • 1 cutie rosii taiate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne tocata si cascaval:

Punem pasteler la fiert in apa cu sare .


Dupa aproximativ 10 minute se strecoara sub jet de apa .


Curatam ceapa si usturoiul si le taiem marunt .


Punem uleiul la incins , adaugam ceapa si usturoiul amestecand pana cand devin sticloase , adaugam carnea si amestecam din cand in cand .


Adaugam ketchupul , rosiile din conserva , amestecam si lasam sa fiarba aproximativ 20 minute .


Potrivim de sare si piper si mai lasam cateva minute la foc mic .



Asezam un strat de spaghete ,un strat de sos , cascaval ras si patrunjel.


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Sosul este foarte gustos daca adaugam si cateva felii de kaizer afumat taiat feliute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

tiby 1

10.04.2014, 08:24

tare bune !

delia64 1

10.04.2014, 10:05

Lavinia

delia64 1

10.04.2014, 10:06

tibi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata