Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare

de Bya Ralu in Spaghete, 27 Aug 2014 | 2513 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • spaghete barilla
  • 2 linguri de smantana
  • parmezan ras
  • busuioc
  • sare/piper
  • Pentru coktail:
  • midii
  • creveti
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • 50 ml vin rose
  • busuioc/piper/sare
  • ulei de masline
  • putin unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare:

Pentru coktail:


Intr-un castron punem midiile,impreuna cu creveti clatiti cu apa,stropim cu ulei de masline si le punem la calit.


Se adauga condimentele,vinul si se lasa pana scade zeama.


Se pun untul si fresh-ul de portocale si selasa cam 10 minute,pastram sa aiba putin sos.


Pentru spaghete:


Intr-o craticioara punem apa cu sare,iar cand a dat in clocot adaugam pastele,se asa la fiert pana sunt aproape gata(trebuie sa fie putin al dente).Se scurg de zeama,se pun intr-o craticioara,se amesteca cu condimentele,presaram putin parmezan ras si amestecam cu smantana.


Intr-o farfurie punem spaghete,iar deasupra fructele de mare,impreuna cu sosul format.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:06

Bya Ralu 1

30.08.2014, 16:17

Anca Mulțumesc

roxana_simona 1

01.09.2014, 22:05

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare