Spaghete cu somon afumat

de simona72 in Spaghete, 26 Aug 2014 | 2735 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla si savuroasa....

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete Barilla nr 3
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii mari carnoase
  • cateva felii de ardei jalapenos sau ardei iute cat doriti de picant
  • 1 lingurita mix pentru peste:piper,rozmarin, oregano, fulgi chili
  • sare dupa gust
  • 120 gr somon afumat
  • pentru servit: branza cheddar sau parmezan, branza pecorino
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu somon afumat:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Usturoiul se taie marunt si se caleste pt 1 minut in putin ulei de masline. Rosiile se taie in cuburi mari, ardeiul se taie marunt si se pun peste usturoi. Se lasa toate sa se caleasca 2-3 minute.


Se adauga mixul de condimente, un praf de sare si se mai lasa pe foc cateva secunde. Se adauga pastele fierte, se amesteca bine, se mai lasa pentru inca 30 secunde la foc iute. Se servesc pastele calde cu branza cheddar taiata fasii sau rasa si presaram deasupra oregano. sa va fie de bine!!

 

TIPS-URI

1

se pot folosii rosii cherry

2

aveti grija sa nu stea mult pe foc ingredientele sa se terciuiasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dantes 1

27.08.2014, 08:06

Foarte bune!

anca_rm 1

27.08.2014, 09:15

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia