Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 25 Noi 2010 | 14543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * 300 g spaghete fara ou
  • * 4 ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1/2 morcov ras
  • * 5 catei usturoi
  • * 200 g rosii in bulion
  • * 1 lingura pasta de tomate
  • * sare,piper,usturoi granulat
  • * verdeturi italienesti(optional)
  • * patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii si ciuperci:

Intr-o oala se pune apa cu sare,cand da in primul clocot se pun spaghetele si se fierb aprox 10 min pana se inmoaie.Cand s-a fiert se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Sosul:
Ceapa tocata fff marunt si morcovul dat pe razatoare se calesc in 2-3 linguri de ulei pana se inmoaie.

Ciupercile se curata,se spala si se stropesc cu otet,apoi se taie felii subtiri.Peste ceapa si morcov se adauga ciupercile,usturoiul tocat si condimentele si se amesteca.
Dupa aproximativ 5 minute se adauga rosiile cu bulion,pasta de tomate si 1 ceasca cu apa calda.Se lasa pe foc pana se ingroase putin sosul.

Peste spaghete se toarna sosul cald si se servesc cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara