Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 12 Dec 2016 | 2724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame spaghete proaspete (eu am folosit cu busuioc, dar se pot inlocui cu cele simple sau uscate)
  • Pentru sos:
  • 200 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 40 grame Parmezan ras
  • 40 grame mozarella rasa
  • 60 grame Ricotta
  • 40 grame Pecorino Romano ras
  • Pentru pesmet:
  • 40 grame pesmet
  • ulei de masline
  • 1/2 catel de usturoi
  • 40 grame Chorizo
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo:

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare.


Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute.


Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand untul s-a topit complet. Apoi, se adauga treptat tipurile de branza, amestecand frecvent pana se obtine un sos cremos.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se adauga sosul peste paste, se asaza pe farfurii si se presara pesmetul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

12.12.2016, 20:23

Astea le-as incerca!

Rahela Velicu 1

12.12.2016, 21:36

dantes 1

13.12.2016, 13:30

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle verzi cu pui si mazare