Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 12 Dec 2016 | 2602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame spaghete proaspete (eu am folosit cu busuioc, dar se pot inlocui cu cele simple sau uscate)
  • Pentru sos:
  • 200 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 40 grame Parmezan ras
  • 40 grame mozarella rasa
  • 60 grame Ricotta
  • 40 grame Pecorino Romano ras
  • Pentru pesmet:
  • 40 grame pesmet
  • ulei de masline
  • 1/2 catel de usturoi
  • 40 grame Chorizo
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo:

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare.


Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute.


Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand untul s-a topit complet. Apoi, se adauga treptat tipurile de branza, amestecand frecvent pana se obtine un sos cremos.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se adauga sosul peste paste, se asaza pe farfurii si se presara pesmetul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

12.12.2016, 20:23

Astea le-as incerca!

Rahela Velicu 1

12.12.2016, 21:36

dantes 1

13.12.2016, 13:30

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos alb si mazare