Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 12 Dec 2016 | 819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame spaghete proaspete (eu am folosit cu busuioc, dar se pot inlocui cu cele simple sau uscate)
  • Pentru sos:
  • 200 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 40 grame Parmezan ras
  • 40 grame mozarella rasa
  • 60 grame Ricotta
  • 40 grame Pecorino Romano ras
  • Pentru pesmet:
  • 40 grame pesmet
  • ulei de masline
  • 1/2 catel de usturoi
  • 40 grame Chorizo
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo:

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare.


Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute.


Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand untul s-a topit complet. Apoi, se adauga treptat tipurile de branza, amestecand frecvent pana se obtine un sos cremos.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se adauga sosul peste paste, se asaza pe farfurii si se presara pesmetul deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

12.12.2016, 20:23

Astea le-as incerca!

noiinbucatarie 1

12.12.2016, 21:36

dantes 1

13.12.2016, 13:30

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos bolognese