Spaghete cu suc de rosii si busuioc

de alinuta in Spaghete, 26 Sep 2010 | 7560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 8 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • zahar
  • 1 lingurita de otet de mere
  • 4 frunze de busuioc, plus cateva pentru decor
  • 180 g pasta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu suc de rosii si busuioc:

curatati bine rosiile, decojitile si taiati-le in cubulete.

curatati usturoiul.

Intr-o tigaie caliti bine usturoiul la foc mic, adaugati  rosiile, sare si un varf de cutit de zahar, 1 lingura de otet si busuiocul.

Lasati la foc mic pentru 15 minute fara capac mestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

intre timp puneti pasta la fiert, apa sa fie sarata.

sucul de rosii trebuie sa fie cremos.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu suc de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.09.2010, 01:37

simple si gustoase 5 furcu

jolygina 1

29.09.2010, 01:46

puteam eu sa lipsesc de aici ,nuuuuuu
niciodata de la spagheti nu

alinuta 1

18.10.2010, 01:22

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda