Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

de T I M E A in Spaghete, 29 Sep 2015 | 3790 vizualizari

 

O varianta buna si destul de rapida pentru niste paste gustoase cu sos de rosii si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 300 gr sunca, sau carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 400-500 ml suc de rosii
  • in lingurita zahar
  • optional 1 lingura faina (daca vrem un sos mai gros)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu  2-3 linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la calit.

Turnam sucul de rosii si adaugam sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si busuiocul verde tocat.

Lasam sa fiarba aprox 20-25 de minute.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le punem intr-un vas cu putin ulei.

Servim pastele calde cu sos de rosii cu sunca si busuioc.

Adaugam in farfurie busuioc proaspat tocat.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

01.10.2015, 03:02

dantes 1

14.10.2015, 07:51

Bune!

Xandrinne 1

18.10.2015, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L