Spaghete in sos salsa

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 28 Iul 2016 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame spaghete
  • 500 grame rosii proaspete
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura mica de busuioc proaspat
  • sare, piper
  • 2 linguri din vin alb
  • ulei de masline
  • 10 masline negre cu samburi
  • 20 grame Parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete in sos salsa:

Se gatesc spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Intre timp, se toara rosiile pe un tocator. Pe acelasi tocator, se toaca frunzele de busuioc si usturoiul. Se amesteca toate ingredientele si se toaca impreuna, pana rezulta un sos grosier si omogen. Se adauga otetul, uleiul, sare si piper si se amesteca. 

Se pastreaza putin din apa in care au fiert spaghetele, apoi se scurg si se amesteca cu sosul salsa, adaugand din apa in care au fiert, daca mai este nevoie pentru a obtine un sos cremos. 

Se servesc cu Parmezan ras si frunze proaspete de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete in sos salsa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu prune -Jamie Oliver