Spaghete picante cu ton

de Sim0na in Spaghete, 10 Mai 2015 | 4237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 cana suc de rosii facut in casa
  • ½ lingurita ardei iute macinat
  • 1 varf cutit scortisoara
  • busuioc uscat
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete picante cu ton:

Ceapa am curatat-o, spalat-o si am tocat-o rondele. Din partea verde am oprit 2 linguri pentru decor, iar restul am pus la calit in putin ulei de masline. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul iute macinat si praful de scortisoara, apoi sucul de rosii si busuiocul, si am lasat cca 10 minute sa fiarba.

Am adaugat si tonul scurs de zeama si am mai lasat vre-o 15 minute sa se imbine aromele. In aceasta perioada am pus pastele la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj, iar cand au fost gata le-am scos intr-o strecuratoare, trecandu-le printr-un jet de apa rece, apoi lasandu-le la scurs. La final am potrivit sosul de sare, apoi am adaugat pastele fierte si am amestecat. Am pus pastele in farfurii, deasupra am presarat ceapa verde tocata si parmezan ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete picante cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev