Spaghette cu cozze (midii sau scoici)

de mary993 in Spaghete, 22 Sep 2013 | 2285 vizualizari

 

traducerea corecta nu stiu care e.pe Google imi dadea "midii".Cand le-am gatit sotul meu a spus ca nici macar nu are de gand sa le guste si va prefera sa moara de foame:)dar cand au fost gata s-au infulecat de numa:)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cozze/scoici
  • 3 lg de pasta de tomate sau 2-3 rosii proaspete(mie nu imi place coaja de la rosii sa o simt in mancare)
  • o "mana" de telina
  • 200-300 gr.de spaghette linguine
  • sare
  • piper
  • 1/2 dl ulei de masline
  • 1/2 dl apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghette cu cozze (midii sau scoici):

Se spala foarte bine scoicile (si de le cumparati congelate sunt bune).Intr-o tigaie mai inalta se pune uleiul de masline apoi se toarna scoicile.Se pune capac si cand incep sa se deschida se pune sarea,piperul,pasta de tomate sau rosiile,apoi o parte din telina.Se pune apa si se lasa la fiert inca 5 min'.


Intre timp se pun la fiert spaghetele(eu am luat acelea ce sunt gata in 3min).Se gusta scoicile si cand sunt gata..carnea moale si pufoasa ca cea de pui se trage deoparte si se pune restul de telina.Se scurge apa de la paste se pun in tigaia cu scoici si VOILà!!foarte foarte gustoase si rapide!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette cu cozze (midii sau scoici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

22.09.2013, 15:40

deyutzky 1

22.09.2013, 16:31

Ce bine arata

Andreea Caroline 1

23.09.2013, 21:09

Mary ... In schimb sotul meu ar manca non stop...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu midii