Spaghetti Aglio e Olio

de RuxyRux in Spaghete, 23 Mai 2013 | 3903 vizualizari

 

Ce faci cand ai in casa un masterchef, fin gastronom italian? Va spun eu...il pui sa gateasca si tu te asezi cuminte cuminte la masa :)...mi-am permis sa prezint reteta lui ...cu voia sa desigur , era si pacat sa nu o impart cu voi caci este un absolut rasfat culinar, chiar daca nu este reteta clasica ci doar o varianta a acesteia .....deci multumesc Mario! :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei iute rosu maricel ( foarte iute)
  • 5 rosii cherry
  • 3/4 cana de ulei de masline extravirgin
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 catei mari de usturoi
  • 600 gr spaghete Barilla nr.3
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Aglio e Olio:

Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga trei , patru linguri masline si trei prafuri de sare.


Tocam ardeiul iute, taiem rosiile si incingem uleiul in tigaia adanca,


Punem ardeiul tocat, rosiile, usturoiul la foc mediu pentru 3 sau 4 minute.


Spaghetele se fierb si se scot cand sunt aproape al dente.


Se mai lasa fix un minut dupa ce tragem oala de pe foc. Se scot rapid si se scurg. Nu se mai clatesc.


Se pun in tigaia preparata inainte si se amesteca repede. Se amesteca si cu patrunjel.


Le servim imediat , nu se lasa sa se raceasca, caci vor incepe sa se lipeasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Aglio e Olio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Aurelia 07_07 1

25.05.2013, 07:16

Super bun

RuxyRux 1

26.05.2013, 18:28

Multumesc!

Xandrinne 1

20.05.2014, 06:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu gamberetti si dovlecei