Spaghetti alla puttanesca

de Andreea Caroline in Spaghete, 19 Iun 2013 | 5622 vizualizari

 

O reteta de paste delicioasa !!! Tipica bucatariei napoletane ...Gustul de ansoa face toata diferenta ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 200 gr masline negre fara simburi
  • 200 gr rosii proaspete sau rosii la cutie
  • 4 bucati ansoa sarate( din cutie )
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti alla puttanesca:

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline. Adaugam maslinele, bucatile de ansoa, care vor fi in prealabil desarate si usturoiul taiat felii subtiri. Bucatile de ansoa se vor topi.


Dupa citeva minute cind usturoiul a prins si el culoare ,adaugam rosiile taiate bucati. Punem capacul, dam la foc mic si lasam la gatit pentru 30 minute.


Intre timp se pun spaghetele la fiert in apa cu sare pentru 5 minute (sau conform indicatiilor de pe pachet)


Cind pasta s-a fiert se scurge de apa, se amesteca cu putin ulei masline apoi se adauga sosul de rosii putin piper,patrunjel .


Se servesc fierbinti.


 

TIPS-URI

1

Rosiile trebuiesc sa fie coapte pentru a avea cit mai mult suc.

2

Reteta originala contine si capere ...1 lingura

3

Pentru un gust mai bun se adauga in timpul servirii parmezan ras.Iar pentru un gust mai intens se poate adauga ardei iute maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Andreea Caroline 1

15.11.2013, 14:46

Va multumesc ...

bianca92 1

15.11.2013, 22:36

Andreea Caroline 1

15.11.2013, 23:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca