Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)

de irena in Spaghete, 16 Mar 2012 | 5896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti ,
  • 100-150 gr parmezan ras,
  • 4 catei usturoi,
  • 1 ardei iute,
  • 75 ml ulei masline,
  • cateva fire patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino):

Pastele le fierb conform instructiunilor de pe pachet si le scurg.


Intr-o tigaie ,adaug uleiul de masline si calesc ptr 3 min. usturoiul taiat cubulete si ardeiul iute taiat rondele,apoi adaug pastele si le las 1- 2min pe foc.Inchid focul si adaug parmezanul ras si patrunjel verde tocat.


Cantitatea e suficienta ptr 4 portii.

 

TIPS-URI

1

Pastele si uleiul de masline trebuie sa fie de f buna calitate.

2

Nu inlocui uleiul de masline cu ulei de floarea soarelui si nici parmezanul cu cascaval sau alta branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

irena 1

17.03.2012, 18:20

Va multumesc !

VERONICA2607 1

19.03.2012, 12:50

super bune!!!!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 22:55

mamma mia ce-mi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos şi chifteluţe