Spaghetti bolognese

de ANCA in Spaghete, 20 Feb 2010 | 8379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghetti
  • 6 ciuperci mai mari
  • o ceapa mica
  • 500 g carne tocata de vitel
  • o cutie de rosii cubulete+2 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • cimbru, usturoi, sare, piper, chilli/pimento, oregano
  • o foaie dafin
  • patrunjel verde
  • parmezan/cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti bolognese:

Sosul: Ceapa taiata fin si carnea tocata le-am pus la inabusit cu putin ulei de masline, impreuna cu condimentele. Dupa 10 minute am adaugat ciupercile taiate felii. Am lasat la foc mic aproximativ 15 minute, apoi am adaugat usturoiul maruntit bine, 'iuteniile':D dupa gust, rosiile si pasta de rosii, vinul alb, si se completeaza cu apa cat sa iasa sosul consistent, in cantitatea dorita. Cand este gata, se adauga o mana de patrunjel proaspat, tocat fin.


Pastele se fierb al dente, se scurg si fie se adauga sosul peste ele, fie se pun in farfurie, se face loc in mijloc si se pune sos dupa preferinta.


De-asupra se presara parmezan ras(sau cascaval).


Delicioase:)

 

TIPS-URI

1

La sos, se pot adauga legume dupa preferinta: morcov, ardei gras, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

cococo 1

19.09.2010, 01:41

UN SFAT NU PUNE PATRUNJEL

aliden21 1

27.10.2010, 01:46

i love this dish
so good
well done you, looks so delicious on the plate

ANCA 1

27.10.2010, 11:43

aliden21, thanks, it's delicious, you're right! try it!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana si kaizer