Spaghetti Bolognese a la Ana

de Anamaria Cook in Spaghete, 3 Iun 2012 | 4429 vizualizari

 

Am modificat putin reteta de spagetti bolognese pentru a obtine un rezultat final exact pe gustul meu, aceats reteta este extrem de usor de preparat si incredibil de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghete integrale
  • 100 g carne de vita tocata
  • 6-7 ciuperci
  • o ceapa micuta
  • un morcov potrivit
  • 2 catei usturoi
  • un cub de legume
  • 5-6 felii carnat chorizo
  • o conserva rosii in bulion
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese a la Ana:

Taiati carnatul chorizo felii apoi taiati feliile pe jumatate si prajiti in putin ulei cam 2-3 minute apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razuitoarea mare si ciupercile taiate in 4.


Cand legumele s-au calit adaugati carnea tocata si amestecat-o cu restul ingredientelor.


Dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si sa obtineti o pasta fina, apoi adaugati-o peste carnea si legumele calite. Potriviti de sare si piper si adaugati cubul de legume.


Sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si adaugatii in sos. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru inca 10 minute. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa cand sunt gata si amestecatile in tigaie cu sosul chiar innainte de a stingeti focul.


Eu am servit cu o salata cu rosii, salata, castraveti, cateva felii de masline o felie de branza feta sfaramata marunt si putina zeama de lamaie.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese a la Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

05.06.2012, 08:21

Ce delicios arata...

susu 1

05.06.2012, 14:37

Arata si bine rau, yammy

babi5 1

28.08.2013, 20:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata