Spaghetti cu midii negre- cozze nere

de Andreea Baraboi in Spaghete, 6 Iun 2014 | 925 vizualizari

 

Astazi in plimbare prin supermarket mi-am gasit scoicile mele preferate si doar uitandu-ma la ele mi-am pregatit cina in gandul meu.

 

INGREDIENTE

  • 900 g scoici negre
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 3 rosii medii
  • patrunjel
  • 500 g spaghetti
  • sare
  • piper
  • jumate pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu midii negre- cozze nere:

Am curatat  bine scoicile si le-am spalat fff bine.

Intr-o tigaie adaugam uleiul de masline cu cateii de usturoi pana ce  usturoii devin aurii, se adauga scoicile si se pune capacul imediat.

Dupa circa 5 minute cand scoicile  sunt deschise ,cu un cutit le scoatem din scoici si apoi adaugam vinul si le lasam sa se caleasca  bine dupa care se indeparteaza capacul pentru a  iesi aburul.

Rosiile se taie   cubulete si se adauga peste scoici si se lasa sa se coaca pana ce rosiile sunt fierte. Adaugam sarea si pperul dupa gust .Coacerea  trebuie sa  fie lenta la foc mic pt a iesi mai gustos :)

ATENTIE !!! Sa  nu lasati sa scada prea mult . Daca scad mai putem adauga  putin sos de rosii. 

Se  adauga patrunjelul si finalizam coacerea . 

Punem apa la fiert si  adaugam spaghettele . 

Apoi unim pasta in sosul cu scoici si amestecam bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu midii negre- cozze nere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti cu midii negre- cozze nere-0
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-1
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-2
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-3
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-4
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-5
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-6
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-7
Spaghetti cu midii negre- cozze nere-8

COMENTARII (4)

Panacris

Panacris 1

06.06.2014, 20:42

Scoici negre??? De fapt sunt midiiSuper faine!

Panacris

Panacris 1

06.06.2014, 20:44

P.S. Atenție la titlul rețetei

Andreea Baraboi

Andreea Baraboi 1

06.06.2014, 20:53

Multumesc de atentie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!