Spaghetti cu midii negre- cozze nere

de Andreea Baraboi in Spaghete, 6 Iun 2014 | 1168 vizualizari

 

Astazi in plimbare prin supermarket mi-am gasit scoicile mele preferate si doar uitandu-ma la ele mi-am pregatit cina in gandul meu.

 

INGREDIENTE

  • 900 g scoici negre
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 3 rosii medii
  • patrunjel
  • 500 g spaghetti
  • sare
  • piper
  • jumate pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu midii negre- cozze nere:

Am curatat bine scoicile si le-am spalat fff bine.


Intr-o tigaie adaugam uleiul de masline cu cateii de usturoi pana ce usturoii devin aurii, se adauga scoicile si se pune capacul imediat.


Dupa circa 5 minute cand scoicile sunt deschise ,cu un cutit le scoatem din scoici si apoi adaugam vinul si le lasam sa se caleasca bine dupa care se indeparteaza capacul pentru a iesi aburul.


Rosiile se taie cubulete si se adauga peste scoici si se lasa sa se coaca pana ce rosiile sunt fierte. Adaugam sarea si pperul dupa gust .Coacerea trebuie sa fie lenta la foc mic pt a iesi mai gustos :)


ATENTIE !!! Sa nu lasati sa scada prea mult . Daca scad mai putem adauga putin sos de rosii.


Se adauga patrunjelul si finalizam coacerea .


Punem apa la fiert si adaugam spaghettele .


Apoi unim pasta in sosul cu scoici si amestecam bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu midii negre- cozze nere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Panacris 1

06.06.2014, 20:42

Scoici negre??? De fapt sunt midiiSuper faine!

Panacris 1

06.06.2014, 20:44

P.S. Atenție la titlul rețetei

Andreea Baraboi 1

06.06.2014, 20:53

Multumesc de atentie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara